YouTube-mp3 voor dummies!

Deze Youtube converter is een website die er voor zorgt dat je videos van de bekende streamingdienst Youtube kunt downloaden en omzetten naar een bestand die je kunt opslaan als mp3. Deze Youtube downloader is helemaal gratis en zonder beperkingen te gebruiken. Je kunt dus zoveel Youtube filmpjes downloaden als je wilt, zonder dat je je hoeft te registreren op de website of software hoeft te installeren. Voor de beste gebruikservaring, vindt het hele download- en converteerproces in je eigen webbrowser plaats.

Waarom zou ik deze YouTube-converter gebruiken?

Deze downloader is de meest krachtige Youtube converter ter wereld. Een video downloaden via deze website is over het algemeen vele malen sneller dan via enig andere Youtube-to-mp3 converter site. Het downloaden van het Youtube filmpje en de conversie ervan gebeuren tegelijkertijd, je hoeft dus nauwelijks te wachten voordat het downloaden start. Daarnaast kiest ons systeem automatisch de best mogelijke audio kwaliteit aan de hand van de audio-bitrate van de originele video, dus videos met een hoge audio kwaliteit worden bijvoorbeeld omgezet naar een 320kpbs mp3 bestand. Deze converter kun je gebruiken met alle mogelijke operating systemen (Windows, OSX, Linux, iOS, Android) en met alle apparatuur met een webbrowser (PC, Mac, Smartphones, Tablets en zelfs met Smart TV’s). Onze website slaat geen persoonlijke gegevens op en plaatst geen cookies, behalve voor advertentie doeleinden. Alle downloads zijn 100% anoniem.

Hoe deze mp3-converter te gebruiken?

Je kunt deze video downloader op verschillende manieren gebruiken. Als je de URL van de video die je wilt downloaden weet, dan kun je deze in de zoekbalk op de homepage plakken. Je kunt ook een Youtube zoekopdracht starten, door in de zoekbalk trefwoorden in te typen. Youtube videos die daarmee overeenkomen verschijnen dan in een lijst met een Preview-player aan de linkerkant en een groene download-knop aan de rechterkant. Als je op de download-knop drukt, kom je terecht op de pagina waar je je video kunt converteren en je Youtube filmpje als mp3 kunt downloaden.


1e downloadstap
2e downloadstap
3e downloadstap